Dizainera konsultācija

Katra gudra personība sevī iegulda nezaudējamas zināšanas un prasmes. Arī telpas iekārtošana būtu prasme, ko vērts apgūt, un nereti piekšzināšanas ir ļoti palīdzošanas nonākt pie vēlamā rezultāta interjera dizainā. Nelaime (vai tomēr iespēja izvēlēties) tā, ka mājlietu izvēle ir tik liela, ka bieži apjūkam - viss patīk, bet kā savā miteklī saskaņot mēbeles, krāsas, tapetes, gaismekļus un tekstilijas, ir liels izaicinājums. Nereti ir pietiekami ar vienu interjera dizainera konsultāciju, lai rastu skaidrību un fokusētu skatienu uz konkrētām, personībai piemērotām lietām.

Ja arī tev ir nepieciešama interjera dizainera konsultācija - zvani 25 989 787

Lūk, ieskats vienā no šādām reizēm, kad viena vienīga konsultācija pārvērta dzīvokli gandrīz līdz nepazīšanai.




Lūk, kādas citas ģimenes pieredze pēc nieka vien 3 stundu konsultācijas objektā:

Desmit gadu laiku dzīvē mainījušās daudzas lietas un mājas sākotnējais iekārtojums vairs neļāva tajā justies ērti, uzturēt kārtību un izvietot visu nepieciešamo. Taču tā kā sākotnējo interjeru ar vīru garās debatēs veidojām paši, manī dzīvoja doma, ka daudz citu variantu nemaz nav.

Konsultācija sākumā es ļāvu Ilzei izstaigāt māju vienai, tad īsi iepazīstināju ar manu un vīra sarakstu ar lietām, kas mums vairs īsti neapmierina. Pāris stundu laikā Ilze parādīja mums vēl virkni lietu, kurām šobrīd nav vietas un sistemātiski ejot cauri vienai telpai pēc otras, parādīja, kur tās visas var atrast jaunu, ērtu vietu.
Turklāt visi ierosinājumi balstījās uz iespēju papildināt, uzlabot esošo lietu funkcionalitāti un tikai atseviškos gadījumos kaut ko nomainīt.

Īsajā sarunā mēs paguvām pat iziet cauri vairāku piegādātāju katalogiem, kuros dažu minūšu laikā Ilze parādīja mūsu mājai piemērotākos risinājumus gan dizainiski, gan pārbaudot, vai to izmērs ir atbilstošs.
Ilze labi orientējās šī brīžā piegādātāju piedāvājumā - sākot ar mēbelēm, beidzot ar ekoloģiskiem sienu paneļiem, ko var ērti un ātri uzstādīt pat mūsu guļbūvē. 
Tos jautājumus, ko nevarējām atrisināt uz vietas, saņēmu elektroniski.

Pēc konsultācijas manā rīcībā palika saraksts, kurā bija gan nepieciešamās mēbeles (no kurām vairākām jau bijām atradušas konkrētus modeļus), jauns vanasistabas izkārtojuma plāns ar ieteicamajiem santehnikas risinājumiem, apgaismojuma ieteikumi un vēl pāris ierosinājumi nelielām dekorācijām, kas palīdz interjerā izveidot vienotu sajūtu.

Šis plāns mums ir devis skaidrību, kā soli pa solim sakārtot visas telpas mājā, palīdzēja necerēti labi sakārtot domas un sākt strukturēti rīkoties. Turklāt samazināja debašu apjomu ar vīru, kas arī nav mazsvarīgi. :) 

Lai arī šobrīd ar darbu veikšanu esmam vēl tikai pusceļā, jau tagad baudu pirmos rezultātus, kad virkne lietu vairs nav jāmeklē “pa visu māju” un bērna mantas var sakārtot viņš pats.
Dace











Latvijas evaņģēliski luteriskās baznīcas Diakonijas centrs pēc vienas konsultācijas, gandrīz ar 100 eiro budžetu izveidoja atpūtas telpu.

Telpa PIRMS ar lieku piekrautu skapi


Telpa pēc ar dīvāniem, mājīgiem aizkariem un telpaugiem





Komentāri

Populāras ziņas