Privātmājas kosmētiskais remonts - sīkumi, bet patīkami!

Stāvu uz savas jaunbūves nepabeigtās terases, smaržoju gaisu un sūtu savas pateicības Tur augšā, ka manas zināšanas un prasmes noder ne tikai klientiem, bet arī mums pašiem, projektējot, būvējot, organizējot un iekārtojot savu mājokli. 

Iespējams arī Tu esi līdzīgā situācijā un elektriķis nākamnedēļ nāks un prasīs rozešu plānojumu, santehniķim jāzina, kur savilkt savas komunikācijas, jo grīdu iebetonē tikai vienu reizi. Citreiz saņemam zvanus, ka meistars stāv veikalā pie krāsām un prasa kuru krāsas bundžu labāk pirkt? Kuras flīzes piestāvēs mūsu jaunajai virtuvei? 

Un vēl citus jautājumus risinām jau vairāk kā 10 gadus es ar vīru savā ikdienas darbā piedāvājot interjera dizaina un remonta pakalpojumus. 

Mūsu darbi runā paši: www.istabatm.blogspot.com
Tālrunis: +371 25 989 787


Zemāk redzamajās bildēs, ģimenei piederoša privātmāja tika atsvaidzināta ar vien dažām detaļām - noslēpta virtuves nosūcēja caurule ar prasmīga galdnieka darbu, nomainīts sienu tonis, abos koridoros sakārtota kompozīcija ar gaismekļu palīdzību un viesistabā atrisināta aizkaru un gaismas sintēze ar gaismas karnīžu palīdzību. Sīkumi, bet patīkami!














Virtuve pirms un pēc:





Viesistaba pirms remonta:





Komentāri

Populāras ziņas