Izsekojam remontam 5 daļa

 4.nedēļa
16.diena – strādā divi cilvēki. Beidzot ierodas arī elektriķis un savelk vannas istabā elektrību. Tūlīt tiek apmesta arī tā un ir gatavs. Tiek apdarīti objekta sakārtošanas darbi. Atved materiālus apmetumam un griestu karkasa profilus.

17.diena – strādā divi cilvēki. Apmetums istabām pabeidzam un sākam koridorim. Objekta uzkopšana.
18.diena – strādā viens cilvēks. Apmetums koridorim.  Papildus atvestajam apmetumam vēl apmēram 10 maisi M75 ģipša bija vajadzīgi, lai visas sienas dabūtu taisnas.
19.diena – viens cilvēks, pabeidz koridorī visus sīkos darbus apmetumam – stūrīšus, šaurās nišas, mazās plaknes. Beidzot var ķerties pie griestu karkasa montāžas.
20. diena – viens cilvēks. Top griestu karkarss guļamistabai, kas ir pirmais un grūtākais darbs, lai griestus dabūtu līmenī. Te talkā nāk mūsu neatņemamais instruments lāzernivelieris, ar kuru tik ērti šo darbiņu paveikt.







Kopsavilkums par pirmo mēnesi apdares darbiem: kopumā pirmā mēnesī izdarīti visi santehnikas, elektrības, būvgužu un materiālu piegādes lielākie darbi, apmestas visas sienas ar jaunu apmetumu. Nomainītas ārdurvis.

Kopsavilkums par pirmo mēnesi dizainera darbiem:
Dizainere gandrīz katru dienu (šeit ierakstīts kopsavikums) strādā ar galdnieku par brīvstāvošām un iebūvējāmām mēbelēm, mēbeļu materiāli tiek pasūtīti, meklējam palikušās “astītes” no santehnikas – maisītājus un spoguli ar LED apgaismojumu vannasistabai. Piemeklējam gaismekļus, saskaņojam abažūru krāsas un sagatavojam visu gaismas ķermeņus pasūtījumam.
Gala rezultātā pirmo divu nedēļu laikā saskaņotas visas projektējāmās mēbeles, pasūtīti gaismekļi, atrasta gulta, saskaņoti toņi sienām un mēbelēm. Grīdas segums un iekšdurvis jau mūs gaida pie piegādātājiem.
Visgrūtāk gāja ar meitas istabas mēbelēm, jo tur gribējās tām piešķirt nedaudz klasiska elementa. Sākumā izvēlējāmies PVC (plastmasas plēve, ko ar karstumu uzpresē uz fasādes) segumu, bet izrādījās, ka visa palete izņemta no apgrozības. Beigās nonācām pie krāsotām MDF fasādēm ar frēzētu pildiņu.
Bildēs: daži no atrastajiem gaismekļiem. Baltās lampas ir guļamistabai.


Bordo tonis dzīvojamās istabas gaismekļiem.
Tālāk frēzēto pildiņu paragi no galdnieka un PVC plēves paraudziņu katalogs un pildiņu piemēri.




Galdnieka skice spoguļgaldiņam.
Dizaineres 3D skices viesistabas mēbelēm.







Komentāri

Populāras ziņas