Izsekojam remontam 4 daļa

3.nedēļa
11.diena – strādā viens cilvēks. Sagatavo dzīvojamo un guļam istabu apmetumam. Pa vidu atskrien santehniķis pēdējos sīkumus pielabo. Dizaineres autoruzraudzības apmeklējums, pārmēram, vai visi izvadi pareizi un visi izmēri ievēroti, nododu meistariem labojumus elektrības plānam drukātā veidā, jo elektriķis pats saslimis, arī šodien nebūs, tāpāt kā pagājušo piektdienu. Nedaudz darbi kavējas.
12.diena – strādā viens cilvēks. Sagatavo visu apmešanai. Beidzot ierodas elektriķis, un darbi sāk virzīties ne tikai viņam (lielā istaba), bet arī meistariem, jo tikai pēc vadu savilkšanas var apmest visas sienas.




13.diena – trīs cilvēki. Elektriķis gatavo guļamistabu, meistari apmet lielo istabu.
14.diena – elektriķis nav, strādā divi cilvēki. Apmetuma vilkšana lielā istabā un guļamistabā.
15.diena – elektriķis nav, strādā viens cilvēks. Apmetuma pabeigšana lielā istabā un guļamistabā. No 40 gab maisiem, katrs pa 30 kg, no ģipša apmetuma palikuši pāri tikai četri. Kopumā izstrādāta vairāk kā tonna ģipša apmetums, tautā saucamā “M-peška”.


 Visas šīs nedēļas laikā dizainere daudz runā pa telefonu ar elektriķi, kurš savus rasējumus aizmirsis mājās (vai nelieto) un nākas lielāko daļu skaidrot pa telefonu. Darba kārtībā arī pieslīpēt projektējamās mēbeles un konsultācijas ar galdnieku. Meklējam meitas istabā tapetes. Meklējam gaismas ķermeņus, pirms tam aprēķinot, cik gaismekļi ar kādas jaudas spuldzēm būs nepieciešami.

Darba laiks nenoteikts un uz pieprasījumu, kad zvana telefons vai pienāk e-pasts.

Komentāri

Populāras ziņas