Viedoklis par interjeru

Jaunākajā (augusts, 2011) žurnāla Deko numurā Dita Pāne, viena no "Deko gada balvas dizainā" laureātēm pauž sekojošu viedokli: ".. konstatēju, ka Latvijā cilvēki bieži neuzticas dizaineriem, jo domā, ka paši visu zina. Daļai vispār īpaši neinteresē, kāda vide ir viņiem apkārt. Galvenais, kas ir mugurā vai kādā mašīnā brauc, - svarīgi, kādus viņus redz citi, bet tas, kas notiek viņu mājās, citiem nav redzams."

Ko Jūs par šo tēmu domājiet, dārgie Istabas klienti un viesi? Komentēt iespējams tepat zem raksta pievienojot savu viedokli. Uzsākam šādu diskusiju, jo vēlamies uzzināt Jūsu domas un attieksmi par interjera mākslinieka profesijas derīgumu, nederīgumu un pielietojumu mūsdienu stīvās Latvijas sabiedrībā. Un vai tiešām izvēli nosaka tikai nauda, kas būtu jāsamaksā par pakalpojumu?

Ar cieņu
Ilze un Atis - Istabas saimnieki


P.s. Publicētais viedoklis ne vienmēr saskan ar Istabas saimnieku domām. :)

Komentāri

  1. Sveicināti!

    Jūsu emuāru atklāju tik tikko un nespēju acis atraut :), tādēļ atļaušos ierakstīt komentāru diskusijai, ja tā vēl ir aktuāla.

    Publicētajam komentāram lielākoties jāpiekrīt, jo draugu lokā (mājokļos, kur esmu bijusi) nav daudz tādu piemēru, kur iekārtošanas vai remontēšanas darbiem tiktu pievērsta liela uzmanība.

    Runājot par sevi un savām mājām, tad es drīzāk piederu pie tiem, kuriem ir svarīgāka vide apkārt, nekā ģimenes auto vai citas lietas. Man svarīgs ir ne tikai vizuālais, bet pirmajā vietā domāju arī par praktisko pusi.

    Dizainera pakalpojumus neesmu izmantojusi, diezgan labi esmu tikusi ar istabu iekārtošanu pati. Bet uzskatu, ka ne visiem ir spēja vizualizēt, saprast savas vēlmes vai arī ir laiks tādiem "sīkumiem", tādēļ gan kādam dizainera pakalpojumi būtu pat noderīgi. Lai gan komentārs (mēs pateicām, ko gribam redzēt un dizainers to visu īstenoja) no paziņu puses, kas šādu ekstru ir atļāvušies, mani neiedvesmo tos izmantot, jo šājā gadījumā, ja pateikt viss priekšā, tad jau pats, izvērtējot iespējas, vari to izdarīt vēl labāk. Cita lieta, protams, ir par mājas iekārtošanu vai kādas publisku vietu.

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru

Populāras ziņas