Interjera dizains ir kas vairāk par tapetēm vai dārgiem zīmoliem

LELB Jauniešu centrs, kas atrodas Vecrīgā, ieguvis jaunu seju, pareizāk sakot - uzklāta svaiga grima kārta. Darbi vēl joprojām norit - pielabošanas, šis tas ar gaismām un sienu gleznojumiem, taču vēlējāmies padalīties ar jau realizētām lietām, kuras varētu Jūs iedvesmot uz plānotām pārvērtībām savās mājās. Jāpiebilst, ka pie šī objekta darbojās interjera mākslinieka roka, ne namdara. Lūk, šis tas no notikumu vietas!

 
Tumšs skats uz Lielo zāli pirms un pēc remonta.

Telpas vēl papildinās sienu gleznojumi par tēmu "Melnā aita", jo tā nosaukts pats klubiņš. Taču vēlējos uzmanību vērst uz meistarīgi ievilktu ventilāciju. Uzminiet kurā vietā? :)



Lielā aktivitāšu telpa pirms un pēc remonta, protams, ar trūkstošiem sienu gleznojumiem un bez paredzētajām mēbelēm.




Otrā aktivitāšu telpa - koridors. Tā it kā nekas interesants, bet jaunu elpu ieguvis pateicoties durvīm. Vispār meistarīgs galdnieks mums patrāpījās (talsinieks, rakstiet uz e-pastu, iedosim kontaktus) - dažas durvis ir restaurētas, dažas gatavotas no jauna. Pilnīgi nekādas atšķirības! Patīkams cilvēks, viegli sastrādāties, kvalitatīvs rezultāts.

Durvju "zaļonkas" krāsa ir pēdējā laika aktualitāte. Kurzemniekiem (kā jau minēju galdnieks ir no Talsiem), tā likās pa traku, taču jauniešiem tieši laikā.



Sieviešu tualete. Briesmīgs skats pavērās, drīzāk jau ar grūtībām atgrūdās, kad mēģinājām tikt tajās iekšā. Taču iznākums, mūsuprāt, ir graujoši feins - vecās flīzes no sienām padomu laika augstumā ir pazudušas, jaunās ieguvušas pakāpienveida raksturu, lai nav garlaicīgi sēdēt uz poda, vienīgais uz sienām trūkst grafiskie sienu gleznojumi, kuri tuvākajā laikā arī taps. Un, protams, feinās zaļās durvis!

  


Dušas telpā sadzīvo vecā keramiskā izlietne ar jaunajām flīzēm. Ļoti veiksmīgs un ekonomisks salikums.

 

Komentāri

Populāras ziņas